Spannende belevenissen

Rotterdam

Leestijd: 19 minuten

“Wow. Dat was absoluut heerlijk Rob”, klinkt de zachte Vlaamse stem van Inge tevreden. Met een voldane glimlach poetst Inge met haar servet haar mondhoeken af als ze net de laatste hap van haar gerecht naar binnen heeft gesmuld. “Dat was het zeker lekker ding”, antwoord Rob instemmend. “Ga je zo mee dan?”, zegt hij er gelijk achteraan. “Ik heb nog een heerlijk toetje voor ons in gedachten.” Zonder Inge’s antwoord af te wachten zwaait Rob al naar een ober die toevallig aangelopen komt en vraagt hij hem vriendelijk om de rekening. 

“Eh ja?”, zegt Inge verbaast. “Ik heb best wel zin in een toetje, maar niet hier dan?” Zelfvoldaan glimlachend kijkt Rob Inge zonder te antwoorden even snel aan en schudt hij zachtjes zijn hoofd. Inge kent hem al wat beter dan op dit moment door te gaan vragen naar wat zijn plannetje dan wel is. Telkens verrast hij haar weer en laat hij toch steeds niets los van zijn bedenksels. Hoogstens meer raadsels. En telkens is elke verrassing weer niets anders dan puur en heerlijk genot voor de kleine blonde. Dus vraagt ze ook deze keer gewoon niet verder naar zijn plannen en vertrouwt ze in stilte op de start van een nieuw avontuur. Ook al is het avontuur maar een simpel toetje ergens anders dan hier in het restaurant.

“Kom”, zegt Rob als hij Inge’s hand vastpakt zodra ze buiten stappen bij de kleine eetgelegenheid hier midden in Rotterdam. “We gaan die kant op. Dan zijn we precies op tijd voor het toetje.”

Even later stapt het tweetal hand in hand door de nog steeds bruisende straten van de mooie en levendige grote stad. Het is nog gewoon erg vroeg eigenlijk. Het is nog geen acht uur zelfs, want samen schoven ze al net na vijven aan aan het gereserveerde tafeltje in het restaurant. Zo wilde Rob het vandaag graag had hij haar gezegd. Hij had het hele weekend al een poosje gepland zei hij. De tijd om de trein te pakken, waar ze in leuke straten de leukste winkels konden vinden en de mooiste parken. En toch had hij nog volop ruimte overgelaten voor nieuwe en bijzondere ontdekkingen naar zijn zeggen. Een vaag zinnetje over spannende ontdekkingen dat Inge heerlijk kippenvel bezorgde toen ze het hem een poosje terug hoorde zeggen. Een waar ze ook toen niet verder op door vroeg. 

Rob keek wel vaak op z’n horloge vandaag. Zeker het laatste uur, maar dat zou wel goed komen dacht Inge. Daar had die ondeugd vast een goede reden voor. 

In de late ochtend van deze Zaterdag kwam hun trein op het mooie centraal station aan, hadden ze hun rugzakjes vlot naar het kleine hotel gebracht en waren ze er samen op uit getrokken om de straten van de stad te gaan verkennen en op hun gemak wat van die speciale winkeltjes aan te gaan doen. De warme najaarsdag had hun ook nog extra verwend leek het wel. Het zonnetje was aangenaam maar niet te heet. De wind was zacht en net genoeg verfrissend. En de drukte van het andere winkelende publiek viel eigenlijk heel erg mee. Zeker langs de route die Rob een beetje willekeurig telkens in leek te zetten. Een die Inge braaf volgde zonder zich ook maar iets af te vragen. Ook al wist ze niet echt zeker of alles nu zijn planning of toch eerlijke willekeur was. Ze vertrouwde als altijd gewoon stilletjes in haar minnaar.

“Even nog wat te drinken kopen hier”, zegt Rob als hij Inge na wat minuten lopen achter zich aan een kleine supermarkt mee binnen neemt. “En wat om te snacken. Voor als we midden in de nacht even onze energie moeten aanvullen.” Geamuseerd volgt Inge gedwee de rare hersenkronkels van haar lieve lover. Ze heeft al zo lang uitgekeken naar dit weekend. Samen met hem op stap, samen winkelen, samen uit eten, een leuk klein hotel in gaan en daar dan uren samen vrijen. Uiteindelijk samen heerlijk voldaan en vermoeid in slaap vallen. 

Op dit moment, toch een beetje moe van het vele lopen, van de lange dag en van het het lekkere eten, wil ze eigenlijk nog maar een ding om de hele dag perfect te maken. Nu is het tijd voor de volgende fase vindt ze. Nu wil ze zalig opgaan in heerlijk vrijen. Ze wil samen straks de lift in stappen en daar al beginnen met zoenen. Samen met hem de paar passen naar de deur van de kamer lopen en hem daar stout verrassen door hem niet de kans te geven de sleutel in het slot te steken. Ze wil dat de ondeugendheid die al de hele dag tussen hen brandt al in de kleine gang naar de kamer begint. Ze wil hem zoenen en met zijn rug tegen de muur drukken tegenover hun kamer. Daar gaat ze zijn broek vlot open maken en gaat ze zich voor hem door haar knieën laten zakken. Ze gaat zijn snel groeiende staaf uit de strakke opsluiting bevrijden en hem daar, half openbaar, heerlijk in haar mond nemen. Minuten lang wil ze hem langzaam likkend pijpen terwijl ze hem aankijkt en hij gek gaat worden van de lust. Ze gaat zachtjes snoepen en genieten. Ze gaat het hem laten horen door zachtjes haar geilste geluidjes te maken. Zo gek wil ze hem maken dat hij haar uiteindelijk mee de kamer in zal gaan sleuren en haar zonder verder uitstel meteen hard en diep zal nemen. Ze wil de penetratie voelen, ruw langs haar haastig opzij getrokken slipje heen. Met haar jurkje haastig omhoog gegooid over haar rug, terwijl hij haar voorover drukt en razendsnel een condoom aan doet nog voordat de deur in het slot valt. Zij heeft ook een plannetje voor straks. Voor na het toetje.

Als ze samen de een volgende hoek omgaan herkent Inge ineens dat ze in de straat lopen waar iets verderop hun hotel in is. “Hey deugniet”, zegt ze lachend tegen Rob. “Ik wil wel een echt toetje hè. Die pecan broodjes die je net kocht zullen vast wel smaken vannacht, maar tellen niet als toetje hoor. Ook al heb je er drie gekocht lekkerbek.” Rob grijnst echter stilletjes op z’n typische manier en zegt verder niks. “Nou liefje, leg jezelf eens uit. Ik sta op een echt toetje hoor”, zegt Inge nog er achteraan, maar Rob houdt stug vol. Hij zwijgt en loopt verder.  

Een paar momenten later stappen ze, om klokslag acht uur, door een ruim openstaande deur het hotel binnen en komen ze terecht in de kleine ruimte waar de receptie zich bevindt. Achter de balie staat de jonge man, die van hen vanochtend hun spullen aannam, al glimlachend te wachten met de sleutel van hun kamer al in zijn hand. “Ik heb jullie rugzakjes al naar boven gebracht en voor jullie net een koud flesje Cava op het tafeltje gezet. Een cadeautje van ons hotel voor jullie”, zegt de mooi gespierde jongeling. “Jullie suite is nummer 32.” “Dank je wel”, antwoord Rob met een glimlach. “Dat flesje gaat zeker smaken.” 

Als de liftdeur even later voor hen open gaat voelt Inge een plotse onverwachte rush van geilheid door haar lichaam schieten en vergeet ze helemaal de belofte van het toetje. De korte blik van de jongen die ze zag startte een vonkje in haar. Ze weet zeker dat hij gauw even naar haar decolleté en haar borsten keek. Gehaast fluistert ze snel in Rob’s oor, “mag hij er dan bij als toetje?” Ze voelt zo’n intense golf van geilheid in zich dat haar plannetje om Rob op de gang te verrassen razendsnel aan de kant gaat voor een wilde nieuwe gedachte. Een waarbij ze zijn speeltje al in de lift wil bevrijden uit de benauwde opsluiting. Ze wil hem vastnemen van zodra de deur van de lift zich sluit. 

‘Fuck’, denkt ze een tel later. Net voordat de liftdeur begint dicht te gaan hoort ze een vrouwenstem gehaast zeggen, “Please hold.” Rob duwt razendsnel op het deur-open knopje en kort daarna stapt een vrolijke, sexy geklede, iets jongere vrouw de lift bij hen binnen. ‘Dan toch maar m’n eerste ideetje.’ Denkt ze weer. ‘Zo meteen op de gang is hij van mij. Ik wil hem.’ Precies op dat moment voelt ze hoe Rob haar kort in haar hand knijpt. Als ze hem snel aankijkt ziet ze hoe hij haar blik meeneemt naar de donkerharige voor hen. Die heeft zich gelijk na het binnenstappen van de lift omgedraaid en staat met haar rug naar hen toe. Rob en Inge kunnen zien hoe haar mooie jurkje haar slanke lichaam omsluit. Onder de rok van haar zomerjurkje sieren spannende zwarte nylons haar benen. Op haar rug is het kledingstuk wat open en toont het zonder gêne een lijntje van een spannende beha. In haar haar steekt heel bijzonder een enkele bloem. “Toetje?”, fluistert Rob ondeugend.  

Een tel later, voordat dat vragende woordje goed tot Inge doordringt, stopt de lift plots en gaat onverwachts de wand achter hen open. “Hey, dat zag ik niet aankomen”, zegt Rob verbaasd. Vlot neemt hij Inge’s hand vast en trekt hij haar mee de gang op in de richting van de kamerdeuren. ‘Yes’, denkt Inge. ‘Nu ben ik. Nu is het gedaan met braaf zijn en laat ik Rob eens voelen wat spannend is. Hier op de gang.’ Maar opnieuw, voordat ze haar lang bedachte geile zet eindelijk kan maken, stapt ook precies nu de donkerharige mee uit de lift uit en komt ze achter hen aan de de gang ingelopen. ‘Verdorie. Moest dat nu? In welke kamer moet zij dan zijn? Precies op onze verdieping!’

Rob neemt Inge mee naar de eerste deur aan de linkerkant, net een tiental meters maar van de lift en laat Inge’s hand dan even los om in zijn broekzak de sleutel van de kamer te pakken. Precies op dat moment komt de donkerharige vrouw naast hen staan, kijkt ze met een korte blik eerst Inge en dan Rob aan en zegt ze ondeugend, “Will you let me help you with that?”

Verbaasd over wat ze zou kunnen bedoelen blijft Inge een momentje onbeweeglijk staan als de andere vrouw zich, zonder aarzeling, naast hen direct op haar hurken zet en ze zonder aarzeling Rob’s broek open begint te maken. Inge weet niet wat ze ziet als de vrouw binnen tellen Rob’s riem los heeft, zijn knoopje open heeft gedaan, zijn rits naar beneden heeft getrokken en dan vlot achter Rob gaat staan. Rob die niet eens verrast lijkt en enkel een beetje onnozel staat te glimlachen. 

“Hier Inge”, zegt de stralende schoonheid dan ineens in het Nederlands. “Laat jij Rob maar eens voelen hoeveel zin je in hem hebt. Right here. Right now in this hallway.” Verbijsterd ziet Inge hoe de donkerharige Rob’s broek met een vlotte beweging tot net boven zijn knieën omlaag trekt zodat zijn half erecte geslacht tevoorschijn springt. Terwijl hij nog steeds enkel maar wat schaapachtig voor zich uit staat te kijken. 

“Lana!”, roept Inge dan uit. “Jij bent Lana.” De glimlach van de donkerharige wordt direct groter en Inge ziet hoe die zich tegen de rug van Rob aan zet en zijn snel groeiende lul in haar hand vast neemt. Een momentje staat Inge nog bevroren te kijken naar het tafereel voor haar. Een onbekende die haar half naakte vriend begint af te trekken. Zonder gêne. Zomaar in de gang van een hotel. Heel even weet ze niet wat ze zal gaan doen. Maar dan laat ze zich lachend snel op haar hurken zaken precies zoals Lana voorstelde. Want geil is het wel. En er zou zomaar iemand anders in de gang kunnen verschijnen. Zodra ze met haar handen steun vindt aan de blote bovenbenen van Rob duwt Lana de glimmende , inmiddels harde, lul recht naar voren, trekt ze de voorhuid strak en mikt ze het ding naar de mond van Inge. Inge aarzelt niet, ze wil haar plannetje nog steeds uitvoeren ook al is het ietwat veranderd. Vlot omsluit ze met haar hand Rob’s erectie over de kleine hand van Lana heen, beweegt ze zich iets naar voren en neemt ze vlot zijn warme geslacht in haar mond.

Een paar tellen sluit ze haar ogen zodat ze met precisie haar tong langs Rob’s gevoeligste randje kan laten spelen en hem dan tussen haar strakke lippen door plots bruut diep in haar mond kan nemen. Als het aan haar lag zoog ze hem nu zo wild en geil dat hij geen andere keuze had dan ter plekke klaar te komen. Gewoon om hem te laten merken dat nu zij in controle was van de dag en niet langer hij, met z’n geheimzinnige gedoe. 

Inge voelt hoe Lana haar hand onder de hare weghaalt en hoe die een tel daarna zacht op haar haren wordt gelegd. Achter op haar hoofd, net in haar nek. Inge opent haar ogen, draait haar hoofd met de strakke pik vast opgesloten in haar mond en kijkt omhoog. Boven haar ziet ze hoe Rob zijn ogen gesloten heeft en z’n hoofd opzij draait. Ze ziet de geile opwinding in Lana’s blik, haar geopende mond, een snelle blik van haar naar Rob en dan hoe ze haar mond bruusk op die van hun gewillige prooi drukt. Als in een ongeloofwaardige porno scène pijpt ze haar liefje op hoog tempo, trekt ze zijn lengte diep in haar keel terwijl hij boven haar staat te zoenen met een toevallige passante. Ze ziet hoe Rob en Lana wild zoenen. Ze voelt hoe hij met zijn onderlichaam haar mondje neukt terwijl een van zijn handen een vreselijk ruwe grip neemt op een van Lana’s borsten. Dwars door de dunne stof van het sexy jurkje heen grijpt hij haar en ziet Inge dat zijn duim en zijkant van zijn wijsvinger zonder genade een tepeltje voor haar ondenkbaar hard pijnigen. En ziet ze het effect ervan op Lana. Lana laat haar mond open vallen, knijpt in pijn haar ogen dicht en zegt even later zachtjes fluisterend, “yes, yes, ow, yes, … fuck me, fuck me.”

Rap gaat Inge staan en gebruikt ze een hand om Rob hard knijpend af te trekken terwijl ze zich tegelijk tegen zijn lichaam klemt. Van centimeters afstand ziet ze de intense zoen van het tweetal lovers bij haar en weet ze dat ze vanavond iets nieuws wil gaan ontdekken. Een moment, een avond, met deze twee achter de deur van deze kamer. Dat is waar ze nu ineens intens naar verlangt. 

“Kom Rob”, zegt ze hijgend. “Gebruik snel die sleutel en laat ons binnen. Wij meisjes willen jou. Jij bent ons toetje.”

Rob was bijna vergeten dat hij in z’n andere hand nog steeds de sleutel vast had die hij net pakte voordat Lana hem zo verraste. Ja, hij had dit plannetje om elkaar hier te ontmoeten wel half bedacht, maar anders. Hoe precies wist hij eigenlijk ook niet. Enkel dat ze Lana zouden ontmoeten bij de receptie of in de hal en dat hij Inge dat als verrassing in haar oren zou fluisteren. Om van daaruit maar zou zien wat er kon gebeuren. Even terug naar beneden, naar buiten en de bar in naast het hotel om elkaar te leren kennen. Of gelijk kennismaken op de kamer onder genot van wat lekkers en dan misschien langzaam iets beginnen. Maar dit! Lana die verschrikkelijk geil zo het verhaal bepaalde, hoog inzette. En Inge die gelijk toehapte. Letterlijk zelfs. Nee dat had ie niet durven bedenken. Maar ook niet willen missen. 

Klungelig maakt Rob de deur open, laat hij Inge voor zich naar binnen gaan en voelt hij hoe ze hem achter zich aantrekt, doodleuk met een ferme grip aan zijn hard kloppende pik. Lana giebelt enkel bij het zien van het tafereel, trekt zijn broek voor hem een stuk hoger op zijn benen en geeft hem een duwtje om zich te haasten. “Hurry on you horny naked man. People might see you here.”

Zodra de deur achter hen in het slot valt en ze net een halve tel hebben genomen om de mooie hotelkamer te bewonderen duwt Inge Rob al met een speelse zet achterover op het bed. “Liggen jij en stil zijn”, zegt ze. “Ik wil als eerste mijn toetje.” Lana legt zich, geamuseerd door de doortastendheid die ze in de kleine Inge ontdekt, boven Rob dwars op haar zij op het bed. Net zo dat ze zijn borst kan aanraken met  een hand. En net zo dat ze haar borsten tegen zijn hoofd zou kunnen duwen als ze een kleine kanteling zou maken. Maar nog net niet. Eerst kijkt ze vol verwachting naar wat Inge gaat doen.

Inge voelt hoe ze door twee paar wachtende ogen bekeken wordt als ze een pasje achteruit, terug de kamer in, doet, en ze zich een moment bewondert voelt om haar verschijning. Haar nieuwste zomerjurkje omsluit haar slanke lichaam in perfectie. Haar haren zitten foutloos, haar make-up is licht en precies voldoende en ze voelt zelf hoe de fijne, nog niet zichtbare lingerie, haar dat extra beetje sexy zelfverzekerdheid geeft dat ze zo graag aantrekt. Met haar hoofd een beetje naar beneden, met een ondeugende glimlach en ogen die heen en weer schieten tussen Rob en Lana, legt ze haar handen zacht op haar benen en begint ze zichzelf een beetje te strelen.

Verleidelijk pakt ze zachtjes de stof vast en begint ze die langzaam wat omhoog te trekken zonder oogcontact met de twee op het bed te verbreken. Langzaam ontbloot ze een been en zien Rob en Lana net de lichtblauwe rand van iets wat lijkt op een kousenband als Inge snel de stof weer los laat. Uitdagend laat ze haar handen langzaam omhoog glijden langs haar middel tot direct op haar borsten. Plagerig knijpt ze in haar zachte vormen, laat ze haar mondje een beetje open vallen en duwt ze haar duo bijeen om Lana’s en Rob’s aandacht volledig te vangen. In een soepele beweging schuift ze haar linkerhand op haar rechter borst en laat ze haar rechterhand volt over de stof van het jurkje naar beneden glijden. Over haar buik direct naar het intieme plekje tussen haar benen. Dat ze kort, dwars door stof van jurkje en slipje, met lichte druk van haar twee middelste vingers, heel eventjes masseert. Even sluit ze haar ogen, legt ze haar hoofd in haar nek en laat ze met een duidelijk hoorbare opgewonden kreun horen dat haar plekje klaar is voor meer.

Rob’s naakte pik maakt een klein onvrijwillig schokje bij het aanzien van de geilheid van zijn Inge. Net genoeg dat het de aandacht van Lana vangt. Zachtjes leunt die dichter naar hem toe, duwt ze haar borsten tegen zijn hoofd en grijpt ze met haar linkerhand zijn erecte staaf stevig vast. Ze duwt hem recht zodat zijn pik recht naar het plafond van de hotelkamer wijst en super zichtbaar is voor Inge. Langzaam trekt ze hem een heel klein beetje af.

Inge laat vlot haar beide handen terug zakken naar de rand van haar jurkje als ze terug haar ogen opent nadat ze Rob een kreuntje hoorde maken toen Lana hem vastgreep. Even lijkt het erop dat ze het jurkje omhoog gaat doen, maar in plaats daarvan schieten haar handen vlot eronder en trekt ze een tel later een mooi zacht wit slipje in een vlotte beweging over haar benen naar beneden. Zonder pauze trekt ze het niemendalletje uit over haar witte sneakers en gooit ze het ding op het kleine sier bankje aan het voeteneind van het bed. Zonder dat ze haar blik op Rob en vooral Lana, los laat. 

Een tel later heeft ze een condoom gegrepen uit een verscholen zakje van haar jurkje en rolt ze het rubbertje behendig uit over Rob’s trotse erectie. “Jouw staaf in mijn kutje is mijn toetje mooie man”, zegt ze besluitvol als ze zich op haar knieën over hem heen zet en in een geoefende beweging zijn orgaan vlot tussen haar lipjes door in haar lichaam neemt. Zonder aarzeling neukt ze haar prooi direct al in gekmakende trage bewegingen en voelt ze bij elke stoot ook de hand van Lana contact maken met haar intieme plekje. Iets wat eigenlijk helemaal niet bedoeld was. Een gevoel wat haar toch meer opwindt dan ze zelf eigenlijk verwacht had. Aangeraakt te worden door een vrouw. Door een hele mooie ook nog eens.

Rob hoort van dichtbij hoe de ademhaling van Lana snel geiler en dieper wordt. Ze geniet van het beeld voor haar op bed, van het gevoel van Rob’s hoofd tegen haar borsten en van de natheid van Inge’s kutje die langzaam haar hand met warmte begint te overstromen. “Damn dit is geil”, zegt ze. “Jij bent echt een verrassing Inge. Precies zoals Rob je al aan me beschreef. Heerlijk.”

Vlot laat Lana haar hand los, gaat ze naast het bed staan en kopieert ze gehaast de laatste actie van Inge. Twee handen schieten ook onder haar jurkje en halen daar vlot een speels zwart slipje tevoorschijn. Een slipje dat net zo snel een plekje vindt op het kleine bankje aan het voeteneind van het bed. Samen met het kleine kledingstuk van Inge. Met twee vlotte bewegingen schiet ze haar zwarte sneakers uit en klimt ze net als Inge op haar knieën het bed op en gaat ze naast het vrijende koppel zitten. “Mag ik Inge?”, zegt ze haast grinnikend. “Mag ik zijn tong als mijn toetje?” Nog voordat Inge of Rob door krijgen wat ze bedoelt schuift ze wat dichter naar Rob’s hoofd toe, zwaait ze een been over hem heen terwijl ze met haar rug naar Inge toe zit en laat ze zich langzaam en doelbewust zakken. Langzaam totdat ze na een paar tellen voelt hoe ze precies goed gemikt heeft. Vlot tilt ze de rok van haar jurkje aan de voorkant omhoog en ziet ze hoe Rob zalig haar lipjes heeft gevonden en die lustvol met zijn tong aan het verkennen is gegaan. Ze ziet de geile extase in zijn ogen die zich op de hare hebben gericht, ze voelt zijn handen aan haar billen als hij zijn tong naar voren laat glijden en contact laat maken met haar supergevoelige clitje. Zijn hele lichaam schudt onder haar in het ritme van Inge die Rob’s lul intens gebruikt voor haar genot en ze duwt zich nog wat strakker bovenop Rob’s mond. 

Rob wordt haast gek van de porno scene waarin hij nu een hoofdrol speelt. Twee nog gedeeltelijk geklede schoonheden die hem gebruiken voor hun eigen plezier. De blonde met heerlijke kutje dat perfect strak zijn hete lul omsluit. En het lekkere clitje van de donkerharige dat zich stevig tegen zijn gulzige tong drukt. Kreunen van genot van hen alle drie vullen ongeremd en luid de mooie hotelkamer als ze minutenlang genieten van hun eerste experiment van de avond.

“I’m too fucking hot”, zegt Lana na een poosje. “I need to get this dress off my body now, but I don’t want him to stop.” Direct voelt ze hoog op haar rug de kleine handen van Inge zoeken naar het runnertje van de rits die haar jurkje sluit en leunt ze zichzelf een beetje achterover om Inge erbij te laten. Inge trekt het ritsje vlot tot zo laag het gaat, pakt onderaan de stof van het jurkje vast en helpt Lana in een tel haar kledingstuk uit. Inge geniet van wat ze ziet. Lana heerlijk naakt met enkel haar stay-up nylons en een ondeugende kleine zwarte beha.  

Zelf maakt ze net zo haar ritsje aan de zijkant open en laat ze haar jurkje ook over haar hoofd van zich af verdwijnen. Ook zij heeft nu enkel nog nylons en een behaatje aan. En die kousenband. Enkel haar sekstempo veranderd een beetje als ze zich uitkleed, maar ze laat Rob niet uit haar lichaam los.

“I want to come”, zegt Lana ineens. “I’m so fucking horny, I don’t want to wait for him to fuck me, I want to come now.” In een spurt van onstopbare geilheid laat ze zich nog wat dieper op Rob’s mond zakken en klemt ze hem zo vast tegen het bed dat ze zich kort afvraagt of hij nog kan ademhalen. “Oh, I do want this so much. Just like this. Can you still breathe?” Rob kijkt haar aan en bevestigd met een gemompelde ‘hmm hmm’ dat het ok is. Hij wil voelen hoe ze zo klaar komt. Hij wil haar proeven in haar explosie. Zacht begint Lana zich over de prikkelende korte  baard haartjes van Rob heen en weer te bewegen, maakt ze haar rug hol en knijpt ze stevig in haar eigen tepels. “Hmmm, yes”, zegt ze. “Dit is lekker.”

Op dat moment neemt Inge’s nieuwsgierigheid een sprongetje en voelt ze haast hoe de geilheid van Lana zich met die van haar vermenigvuldigt. Besluit vol maakt ze een kleine schuifel naar voren zodat de mannelijkheid van Rob uit haar lichaam schiet en ze zelf even later de billen van Lana tegen haar benen voelt. “Mag ik”, vraagt ze stilletjes aan de intens opgewonden donkerharige, maar wacht ze geen antwoord af. Hoog op haar knieën duwt ze haar lichaam tegen dat van Lana, voelt ze hoe haar borsten Lana’s rug vinden en laat ze haar hand vlot rusten op de middel van de jonge vrouw voor haar. Heel even voordat ze gedurfd haar vingers naar voren laat glijden, net stoppend waar ze denkt dat de kleine haartjes beginnen. Lana keer haar hoofd een beetje naar de vrouw achter haar, kijkt Inge uit haar ooghoeken even half aan en fluistert dan zacht, “yes. Yes please.”

Langzaam laat Inge haar hand wat naar voren glijden en voelt ze Lana’s harde kleine clitje kennismaken met haar vingertopjes terwijl de donkere haar bewegingen op Rob’s mond nieuwsgierig een beetje vertraagt. Heerlijk is het gevoel van de kleine vrouwen vingers aan haar intiemste plekje. De nieuwe sensatie is spannender dan ze gedacht had. Ze voelt de aanzet van wat een intens orgasme zou kunnen gaan worden.

Precies op dat moment zet Inge haar andere hand in en voelt Lana hoe een tepeltje plots stevig in een kleine hand wordt vastgegrepen. Een hand die nadoet wat Rob’s hand eerder op de gang durfde, maar dan korter. Een scherpe kneep die gelijk geblust wordt door een hand die haar hele borst stevig omsluit. Snel onder de stof van haar kleine beha.

Geilheid die Lana laat ontsnappen door vlot een hand achter haar billen te stoppen en daar binnen een fractie van een tel het kutje van Inge te vinden. “Oh ja”, zegt Inge nadat ze een klein schokje van schrik uit haar mond heeft laten ontsnappen. “Ja, dat is lekker.”

“Hou je vingertjes maar stil Inge”, zegt Lana zachtjes. “Ik voel Rob’s kin heerlijk prikken aan m’n kutje. I’ll need just a minute.” Inge en Rob doen precies wat Lana van hen vraagt. Beiden blijven ze stil en genieten ze van Lana die zich met haar ogen gesloten focust op haar gevoel. Op de stilte van de hotelkamer, op de geur van mooi beddengoed, van drie heerlijke lichamen en van nieuwe heerlijke seks. Een paar minuten zwijgen ze terwijl Lana zich op haar lichaam concentreert. Rob meekt als eerste hoe haar lipjes plots heter worden, hoe haar sappen rijker beginnen te vloeien en zijn gezicht heerlijk verwarmen. Ook Inge voelt hoe Lana zich iets meer tegen haar aan laat leunen, hoe ze haar hoofd tot bijna naast het hare achterover legt en hoe de spanning in haar benen haar een klein beetje doet trillen. “Owwwwww, yesssss”, ontsnapt toch onverwachts plots en luid ineens uit Lana’s mond. “Yes, yes, yes, hnnnnggggg.” Schokkend neemt Lana’s orgasme bezit van haar lichaam , stopt ze haar langzame bewegingen en spant ze haar spieren aan om haar evenwicht te bewaren. “Oh ja, that was good”, zegt ze als ze nog een paar momenten zo heeft mogen landen van Inge en Rob. “I need to lie down now.”

Met een simpele draai komt ze van Rob af en laat ze zich naast hem op het bed vallen. Klaar om een paar minuten rust te nemen terwijl ze nageniet van haar moment. “Kom Rob”, zegt Inge. “Schuif een beetje op. Dan kom in aan jouw andere kant liggen.”

Even later ligt het drietal in rust op het ruime hotelbed na te genieten van de eerste ontdekking. Rob op zijn rug in het midden. Lana op haar zij, met haar hoofd rustend op zijn linkerschouder. En Inge op haar andere zij, net als Lana, aan Rob’s andere kant. Een paar minuten liggen ze enkel wat, praten ze nauwelijks. Hoogstens over hoe mooi het hotel eigenlijk is, zo midden in de stad. En genieten ze in rust samen van het heerlijke bed. Lana uitgeteld en voldaan. Inge nieuwsgierig naar wat ze nog meer durft. Ze was enkel ooit nog maar een op een met een man. Nog nooit met een vrouw. En nu heeft ze Lana ook nog aangeraakt ook. ‘Zou Lana het fijn gevonden hebben?’, vraagt ze zich wat onzeker af. ‘Zou ze … zou ik?’

Precies op dat moment ziet ze hoe Lana haar hand beweegt en die over Rob’s been omhoog laat glijden tot aan zijn rustende geslacht. “Hey you”, begint ze giebelend. “Stay awake now you little naughty dick. You still have to please Inge more. And me also.” Inge giechelt een beetje van de meisjesachtige speelsheid die Lana inzet. Het voorbeeld volgend laat ze ook haar hand omhoog komen en pakt ze de warme ballen van Rob in haar hand en begint ze mee te spelen. “Ik denk dat we deze kleine hier tegen het eind van de avond best wel uitgeput zullen hebben samen. Denk je ook niet Lana?” Lana lacht wat ondeugend en antwoord eigenlijk niet direct op Inge’s vraag. Net zo in haar eigen gedachten verzonken ligt ze zacht, loom met de pik van Rob te spelen en merkt ze dat het ding terug aan het veranderen is in iets bruikbaars. 

“Nu jij Inge”, zegt Lana dan onverwachts. “Maar ik heb hem net al geneu…”, begint Inge maar Lana laat haar haar zin niet afmaken. “Nu ga jij eens in het midden liggen en mag Rob eens laten zien wat hij kan met je. Hij komt straks we aan de beurt.” Inge en Rob luisteren naar wat Lana wil en beginnen van plaats te wisselen. Maar zodra Inge ligt en Rob aanstalte maakt om naast Inge te gaan liggen zegt Lana, “Nee Rob, jij komt hier.” Met een glimlach die haar geilheid niet probeert te verbergen legt ze haar hand op Inge’s been en duwt ze het zacht opzij. “Laat jij Inge nu maar eens heerlijk genieten van jouw tong.”

Een paar momenten later voelt Inge hoe Rob haar weet te verwennen zoals hij dat al vaker heeft laten beleven. Intens, heerlijk, zalig, volledig in zijn aandacht. Maar nu met het verschil dat Lana bij hen ligt. Dat ze Lana’s zachte lichaam tegen het hare voelt en dat Lana haar zacht over haar huid aan het strelen is. Ze voelt hoe Rob’s mond haar lipjes naar binnen neemt. Hoe zijn tong eerst haar kutje binnendringt en dan gekmakend langzaam naar boven glijdt. Omhoog tussen haar lipjes door tot op haar kleine harde clitje. Ze voelt hoe Lana’s vingertoppen speels over de dunne stof van haar beha op verkenning gaan. Met een klein schokje van haar adem laat Inge merken dat het haar opwindt. Veel meer dan dat ze eerst gedacht zou hebben. Zachte vrouwen vingers die haar tepeltje vinden onder de stof van de fijne lingerie. Een tedere aanraking. Een handje die heerlijk brutaal haar borstje uit de cup haalt. Lippen van Lana die haar tepeltje omsluiten. Rob die haar gek maakt. “Oh ja, dat is zalig liefjes”, zegt Inge. “Ja, dit wil ik.”

Een paar minuutjes speelt het drietal precies zo door. Inge’s plezier, Inge’s genot is het enige doel van de twee liefhebbende minnaars. Van de bekende heerlijke, stoute en ondeugende Rob. En van de prachtige verrassing met haar bruine ogen, donkere haren en ondeugende Engelse woordjes. Inge’s climax komt plots en intens. Heel even was ze stil. Heel even zagen Rob en Lana hoe ze haar hoofd in het kussen drukte, voelden ze hoe ze haar lichaam aanspande en beleven ze nu hoe Inge intens schokkend en luid zichzelf helemaal laat gaan in golf na golf van een zalig orgasme.

Urenlang maakt het drietal zalige ontdekkingen. De mooie hotelkamer vult zich met de geluiden en geuren van pure, intense seks en genietende lichamen. De minnaars zoenen, strelen, vrijen en beleven zonder grenzen, vol van zalige geilheid en heerlijke seks. Inge ontdekt hoe het is om met een mooie heerlijke vrouw te zoenen. Lana voelt hoe Inge zalig haar borsten verwent als Rob haar neukt. Rob beleeft zijn ultieme fantasie als de meisjes samen van zijn staaf snoepen terwijl ze hem aankijken. De beide duivelinnen geven hem geen kans als ze hem met hun handen, hun lippen, tongen en ogen tot zijn hoogtepunt drijven. 

Diep in de nacht vallen ze zalig voldaan en vermoeid in elkaars armen in een heerlijke slaap en zijn in de kamer enkel nog hun tevreden zachte ademhalingen en de laatste geluiden van het nightlife van Rotterdam te horen. Een voor een dromen ze van de prachtige dag en de heerlijke nacht die ze hier beleefd hebben. Zalige ontdekkingen. 

0

Een reactie plaatsen