Spannende belevenissen

De trein naar Brugge

Leestijd: 4 minuten

Samen zitten we heerlijk in een trein onderweg naar een weekendje weg in een nieuwe stad. Deze keer is het Brugge geworden. Het lente zonnetje schijnt binnen en maakt onze bank heerlijk warm. Zo midden in de week is de wagon vreemd genoeg bijna helemaal leeg, vast omdat het vakanties zijn hier in België of omdat dit het laatste stukje van de route is naar een stadje dat gewoon weinig bezoekers trekt. Over een half uurtje komen we aan en we knuffelen lekker in de warmte die over ons heen straalt. Mijn hand een klein stukje onder het rokje van je zomerjurkje verkent een beetje ondeugend je mooie benen. Niet te ver, braaf blijven. We hebben nog een heel weekend samen. Af en toe een zoentje en elkaar diep in de ogen kijken. Beide zijn we stil en genieten we van elkaar en het uitzicht.

Bij een kleine halte stapt er een mooi koppel in dat door de coupé heen gaat zoeken naar een plaatsje. Een mooie man, goed gespierd in en mooi overhemd en een prachtige roodharige meid met een bleke huid, stevige maar niet te grote borsten en een flinterdun jurkje waar haar bh-tje haast doorheen te zien is. Ik zie haar even naar ons staren vanaf een afstandje, vervolgens kijkt ze om naar haar man, zegt ze iets tegen hem, ik zie hem naar ons kijken, knikken en dan neemt ze hem aan de hand mee naar het bankje tegenover ons. “Zijn deze plaatsen vrij?” vraagt ze terwijl ze jou direct aankijkt met een zacht Vlaams accent. Jij glimlacht ervan en knikt gretig ja. De knappe man heeft je aandacht gevangen.

Zodra ze tegenover ons zin gaan zitten kijkt het meisje direct naar jouw benen, of beter, naar mijn spelende hand onder je jurkje. Ik zie hoe ze even op haar lip bijt, hoe ze haar vriend aankijkt en vervolgens zijn ogen meetrekt naar wat ik bij jou doe.  Hij ziet het, kijkt haar aan en knikt even. Zij veranderd haar blik en kijkt mij even direct in mijn ogen aan. Ze heeft licht grijsgroene prachtige kijkers die diep in me staren, die me even een rush van warmte over mijn hele lichaam bezorgen. Een tel later richt ze haar ogen op jou en geeft ze je dezelfde blik diep in je ogen. Jullie ogen klikken aan elkaar vast. Ze legt langzaam haar hand op haar hals, heel teder en een beetje speels. Langzaam glijd ze met haar vingertoppen naar beneden, tussen haar borsten door, over haar buik naar haar bovenbeen waar ze de hand van haar vriend op haar blote knie vind. Zonder te knipperen pakt ze zijn hand vast en trekt ze die in een vlotte beweging direct onder haar jurkje in een keer tegen haar broekje. Haar mondje valt een stukje open terwijl ze zijn vingers laat spelen met haar kutje. Ik kan net zien hoe ze een mooi lichtrood slipje aan heeft en voel mezelf harder worden van opwinding. De hele tijd blijft ze jou direct aankijken met ogen die geilheid uitspatten.

Haar vriend kijkt nu ook mij even direct in mijn ogen aan, hij kijkt kort naar haar mondje en vervolgens kijkt hij direct naar jou. Hij bewonderd je mooie borsten en ziet hoe jouw tepeltjes steeds harder door de tof heen gaan duwen. Hij draait zijn hoofd een beetje als hij zijn blik richt op je benen alsof hij graag even onder je jurkje wil kijken, benieuwd naar de kleur van jouw slipje.

Jij kijkt me even kort aan en ik zie ook in jouw ogen de opwinding die ik zelf steeds harder in mijn hele lijf voel. Dan kijk je de mooie rooie weer direct in haar ogen aan, bijt je even op je lip, laat je je mondje open vallen, lik je je bovenlip, haal je diep adem waarbij je borsten stevig vooruit duwen en pak je mijn hand stevig vast. In een vlotte beweging trek je mijn hand direct tegen je lichtblauwe broekje aan en begin je mijn vingers over je kutje heen en weer te duwen. Ik voel de natte hitte van je poesje intens aan mijn vingers. Je rokje trek je omhoog zodat de man het schouwspel mooi kan bewonderen. De rosse trekt ook haar rokje iets verder op en we kunnen zien hoe haar mooie rode broekje drijfnat is geworden van haar vocht.

Alsof de tijd lijkt stil te staan zitten we zo even in een bubbel waarin de rest van de wereld verdwijnt. Ik hoor geen enkel geluid van de trein meer, niet hoe we rollen over de rails, niet hoe de wagon kraakt bij elke bocht, niet hoe de wind suist langs de ramen, niks. Het enige wat ik  zie ik twee beeldschone meisjes die elkaar diep aankijken terwijl ze onze vingers laten spelen met hun overheerlijke kutjes. Oh dit zou van mij zo uren door mogen gaan. Dit zou mogen veranderen in meer, veel meer. Ze zouden van mij zo mogen meekomen naar onze hotelkamer straks.

“Station Brugge centraal” klinkt het plots over de intercom van de trein en de zon verdwijnt plots uit onze coupé als we over de rangeersporen tussen de gebouwen door het station naderen. Jullie stoppen met tegenzin beide met spelen, laten de handen van jullie jongens los en trekken jullie jurkjes weer wat verder terug naar beneden. Mijn vingers zijn nat van je vocht. De rooie meid pakt mijn hand vast en trekt die zachtjes naar haar toe, naar haar mondje waar ze ze lekker even in haar mondje neemt en schoon likt. Oh wat is dit een geile vlam. Snel kijk je mij aan om mij aanmoedigend te zien knikken, net voor de trein de laatste meters het station binnen rolt pak je snel zijn hand en lik je ook zijn vingers schoon. Je proeft de smaak van de rooie op zijn vingers terwijl je je ogen even dicht doet om extra diep te genieten.

Als de trein tot stilstand komt gaan we alle vier staan, enkel blikken vol vurig verlangen lijken te worden uitgewisseld. Zij kijkt hem aan, hij kijkt naar haar en wij zien dat ze een klein knikje geeft. Hij pakt even zijn telefoon en haalt een enkel klein visitekaartje uit het hoesje wat hij direct in mijn richting steekt. Als ik het kaartje aanpak knikt hij naar me als een echte gentleman, langzaam en gedistingeerd. Dan loopt hij met zijn vriendin naar de uitgang van de wagon, het perron op en verdwijnen ze in de menigte.

Samen kijken we naar het kaartje en zien we daarop enkel een telefoon nummer. Verder niets. Ik kijk je aan, jij mij en samen vertrekken we met een heerlijke glimlach op onze gezichten in de richting van het centrum. Op naar ons hotel voor dit weekend.

Lees verder in : Ons hotel in Brugge

0

Een reactie plaatsen